Kitten Iwan

Zocht een thuis op 23/07/2022 en vond die op 31/07/2022. Iwan en Ibbe heten nu Zorro en Charlie en hebben samen een fijne thuis gevonden..

  • Geboortedatum: 01/05/2022
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: zwart

Hoi,
ik ben Iwan. Ik ben een fit en sportief katertje. Ik ben wel nog een beetje terughoudend in contact met mensen, ik heb iets  meer tijd nodig om te wennen dan mijn broer, Ibbe Soms durf ik eens blazen als men mij te snel benadert maar ik ontdooi snel als men met mij speelt of mij het etenslepeltje laat aflikken dan begin ik zelfs te spinnen. Tijdens het eten of in mijn  de draagmand laat ik me steeds meer strelen. Ik ben wel niet graag alleen, als mijn broer in een andere ruimte is ga ik miauwend op zoek naar hem. We houden ervan samen te knuffelen of te spelevechten onder een dekentje. Please, wie heeft een gouden huisje voor ons waar we samen verder kunnen openbloeien?
Vrijdag 29/07 worden wij verder wettelijk in orde gezet zodat we op 30/07 uit de opvang mogen vertrekken. U kan nu reeds het adopt info form invullen. 

Kitten Iwan vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Beste,

Ibbe en Iwan, herdoopt tot Zorro en Charlie, doen het heel goed bij ons. Ze waren enorm schuchter en bang van ons in het begin, het heeft weken geduurd voordat we maar in de buurt geraakten. Nu palmen ze het hondenkussen in, geven ze de honden kopjes, lopen ook al buiten (al blijven ze enkel in de achtertuin voorlopig) en kunnen we van tijd tot tijd ze al eens strelen. Met tijd zullen ze waarschijnlijk wel aandurven om zelf eens op onze schoot te nestelen, maar momenteel is het zo wel al leuk dat we dit stadium al gehaald hebben.


Groetjes,

Stéphanie