Kitten Jacky

Zocht een thuis op 5/01/2018 en vond die op 10/01/2018. Jacky zal het zeker naar haar zin hebben bij Simon.

Vijf kittens, half september 2017,  kwamen reeds een tijdje eten bij katvriendelijke mensen uit Egem. Eén per één  hebben zij ze kunnen vangen en binnengebracht in de opvang. Handtam waren ze niet maar geleidelijk zijn ze hun angst en schuwheid voor de mensen wat verloren. Deze niet vijf  katjes zijn niet direct geschikt voor mensen met kleine kinderen maar wel voor adoptanten  met geduld en liefde en die beschikken over de nodige kennis hoe met zo'n katjes om te gaan om ze nog verder sociaal te maken. Maandag 08/01 worden ze wettelijk in orde gezet zodat ze vanaf 09/01 de opvang mogen verlaten.

Jacky is de look-alike van Jazzley maar heeft een toch wat bleker grijze getijgerde pels. Ze neemt er net als haar zus haar tijd van om sociaal te worden maar stapsgewijs en met de nodige tijd lukt haar dit wel.
Meer info bij Patricia

Kitten Jacky vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Zulte. We kregen dit in onze mailbox:

De kitten stelt het ondertussen goed, ze is nog wat 'schrikachtig' maar wel zeer lief. Na een dagje kwam ze al van onder de zetel piepen en nu slaapt ze vooral in de zetel. Ze laat haar graag aaien en houdt van wat wrijven over de buik, maar ze is (nog) geen schootkat.
Ze heet ondertussen 'Joanie' zodat het niet teveel afwijkt van Jacky.