Kitten Jordi

Zocht een thuis op 5/01/2018 en vond die op 20/01/2018. .

Vijf kittens, half september 2017,  kwamen reeds een tijdje eten bij katvriendelijke mensen uit Egem. Eén per één  hebben zij ze kunnen vangen en binnengebracht in de opvang. Handtam waren ze niet maar geleidelijk zijn ze hun angst en schuwheid voor de mensen wat verloren. Deze niet vijf  katjes zijn niet direct geschikt voor mensen met kleine kinderen maar wel voor adoptanten  met geduld en liefde en die beschikken over de nodige kennis hoe met zo'n katjes om te gaan om ze nog verder sociaal te maken. Maandag 08/01 worden ze wettelijk in orde gezet zodat ze de dinsdag 09/01 de opvang mogen verlaten.

Jordi, het stoer grijs getijgerd mannetje van het nestje kittens. Kijkt liever is eerst wat de kat uit de boom en heeft zeker nog wat tijd nodig om te wennen aan alles wat hem vijandig lijkt. Wilt u van Jordi uw vriend maken, contacteer dan Patricia

Kitten Jordi vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Zwijnaarde. We kregen dit in onze mailbox:

Hey,
Iedere dag gaat het al een stukje beter met Jumbo, het is nu Jumbo geworden in plaats van Jordi. Hij voelt zich stilaan thuis en hij gaat naar de kattenbak vanaf heden. Hij begin stilaan te ravotten dus alles komt goed ik ben zeer tevreden over de vorderingen die hij maakt .
vriendelijk groeten Andy nogmaals dank