kitten Juulke

Zocht een thuis op 12/11/2020 en vond die op 18/11/2020. Wat een geluk dat Juulke een warm mandje mag delen met zijn zijn Tineke .

  • Geboortedatum: 01/08/2020
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharig ros getijgerd

Vijf kittens geboren uit een zwerfpoes: Juulke, Stafke, Rafke, Polke en Tineke. De grondbeginselen om mensen te vertrouwen zijn gelegd, het is nu aan u dit proces verder in goede banen te leiden. Wat hebt u daarvoor nodig: GEDULD, TIJD, ENTHOUSIASME en LIEFDE. Ze zijn niet kwaadaardig maar schuchter en nog wat bang. Wij hebben er echter alle vertrouwen dat deze katjes bij de juiste persoon/personen zullen evolueren in aaibare, handelbare diertjes, die veel liefde zullen weergeven.
Voor hele kleine kinderen zijn deze katjes niet direct geschikt. Ook als appartementskatje houden is geen optie. Deze katjes moeten na hun gewenning aan de nieuwe thuis ook eens buiten kunnen. Op 17/11 worden ze verder wettelijk in orde gezet maar u kan ze nu reeds reserveren.
Het rosse katertje Juulke heeft heel veel aan zijn zus Tineke daarom hadden wij graag voor beiden samen een warme thuis gevonden. Juulke kan reeds geaaid en opgenomen worden.

kitten Juulke vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Kapelle-op-den-bos. We kregen dit in onze mailbox:

Ze liggen heel graag lekker dicht bij elkaar 🤩