Kitten Karlijn

Zocht een thuis op 7/11/2023 en vond die op 17/11/2023. Karlijntje is herdoopt en heet nu Fiona. Ze zal gezellig kunnen spelen met haar grote "zus" Elza. .

  • Geboortedatum: 14/08/2023
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: V
  • Vacht: langharig grijs getijgerd

Drie prachtige, langharige zussen, geboren uit een langharige mamapoes die nu nog bij een opvangmoeke verblijft. De kleintjes zijn nog wat schuchter en timide en zouden nog wel eens durven blazen maar zijn zeker niet agressief. wel is wat geduld en tijd vereist om ze verder te laten wennen. Het zou voor de kittens super leuk zijn mochten er 2 samen een mandje mogen delen. Op 13/11 worden ze verder wettelijk in orde gezet zodat ze op 15/11 de opvang mogen verlaten.
Karlijn is een mooi, langharig tijger kattinnetje dat zeker nog wat tijd nodig heeft om te wennen daarom niet zo direct geschikt voor kleine kinderen.. Invullen van het adopt info form is vereist.

Kitten Karlijn vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Kruisem . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Langs deze weg willen we jou laten weten dat het heel goed met Fiona gaat. Wij; maar ook onze andere poes Elsa hebben haar echt in ons hart gesloten. Ze is heel speels en aanhankelijk en knuffelt ook graag. Ze ligt samen met Elsa op het voeteinde van ons bed én dit iedere nacht.
Vandaag op de dag van de liefde sturen we jou enkele foto’s van Fiona onze meest recente, maar blijvende liefde .
Groetjes en poezenknuffels van Elsa en Fiona

Met vriendelijke groeten,

Familie Martens – De Groote