Kitten Lucky

Zocht een thuis op 20/08/2017 en vond die op 23/08/2017. Lucky doet weer zijn naam eer aan. Hij heeft een super thuis gevonden bij super lieve kattenmensen..

Zwart-witte Lucky is op 12/07 in het asiel binnengebracht. Ze was gedumpt aan het rondpunt in Leerne  met de bedoeling, dat ze wel zou overreden worden. Niets was echter minder waar. Een alerte en diervriendelijke chauffeur stopte en redde dit kleine kattinnetje van een gewisse dood. De pels van de toen 500 g wegende kitten was bijna helemaal opgegeten van de vlooien en de luizen. Ze had ook een waterige uitvloei uit haar neusje. Ze was een zielig hoopje kat.  Antibiotica en tender loving care hebben dit katje gered maar.... er heeft zich littekenweefsel gevormd in haar keeltje waardoor ze soms knort als een varkentje. Ze is echter zeer speels, actief en vooral zeer, zeer lief. Wie geeft deze ontzettend lieve meid een warme thuis? Lucky is echter wel een katje dat (voorlopig) zeker tot na de winter binnenshuis zal moeten blijven en zelfs uiterst geschikt is als appartementskatje. Meer info bij haar opvangmoeke.

Kitten Lucky vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Hallo Patricia,
Lucky doet het echt super goed al hier bij ons.
Het is een echte speelvogel met super veel energie, dus na het spelen zijn wij minstens even moe als haar.
Ze heeft al haar favoriete plekje uitgekozen in de kattenpaal, waar ze ook slaapt. Ook op de verschillende zetels in huis ligt ze heel graag.
Als we ergens gaan zitten (tv kijken, of in onze bureaus) volgt ze ons vaak en komt ze bij ons in de buurt liggen.
Ze is heel aanhankelijk en krijgt graag onze aandacht, maar kan ook perfect zichzelf entertainen op haar kattenpaal en met enkele speeltjes.
Als we van thuis zijn en komen terug is er (nog) niets gesneuveld, echt een braveke dus, meestal vinden we ze te slapen in de zetel in de zon of op haar favoriete plekje in de kattenpaal.
Ze gaat mooi op de kattenbak, eet goed, echt een droom van een katje.
Nog eens heel erg bedankt voor de goede zorgen en ons de kans te geven deze lieverd te adopteren.
We zouden ons het hier niet meer zonder haar willen voorstellen.
Op 11/09 gaan we naar de dierenarts Zodiac voor haar laatste stap van de inentingen en checkup, de afspraak staat al vast.
Ik stuur je over een weekje zeker nog een update, en ook nadat we bij de dierenarts geweest zijn houd ik je op de hoogte.

Vele groetjes en nog eens heel erg bedankt!
Cathy, Jeroen en Lucky