Kitten Madelon

Zocht een thuis op 10/09/2021 en vond die op 17/09/2021. Madelon, nu Maddy zal helpen het verdriet verwerken van het heengaan van de vorige kat die 16 jaar in het gezin aanwezig was. .

  • Geboortedatum: 25/05/2021
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: V
  • Vacht: Grijs getijgerd

Madelon en haar broer Marcel zijn 2 zwerfkittens. Ze zijn op redelijk late leeftijd (11 weken) in het asiel terecht gekomen en hadden duidelijk nog geen kennis gemaakt met mensen die ze konden vertrouwen. Stap voor stap wennen ze nu aan hun nieuwe situatie. Ze zijn niet agressief, blazen niet en slaan ook niet met hun pootjes. Ze zijn enkel wat schuw en verlegen wat steevast in ordekomt  in een rustige, geduldige en liefdevolle omgeving bij mensen die weten hoe zo'n kittens te benaderen. Ze zijn niet 100 % geschikt voor een gezin met kleine kinderen of waar een hond aanwezig is. Het zijn  kittens die met tijd ook eens een stapje in de buitenwereld moeten zetten.
Madelon wordt donderdag 16/09  verder wettelijk in orde gezet maar u kan haar nu reeds reserveren. Hoe? Kijk op onze website katopdi.cluster023.hosting.ovh.net rubriek adoptieprocedure.

Kitten Madelon vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Oudenaarde. We kregen dit in onze mailbox:

Maddy ligt veilig in haar pyramide. Love you Maddy ❤

12/12
Maddy op het Paw Patrol dekentje van mijn kleinkinderen. Zo een lieveke en heel gelukkig bij mij hoor. Love you Maddy to the moon en back <3 <3 <3