Kitten Nanoe

Zocht een thuis op 17/01/2019 en vond die op 25/01/2019. Nanoe heeft het getroffen in een thuis met een hart voor alle dieren.

Nanoe, geboren in de eerste week van oktober, is een vondeling. Dit driekleurig kattinnetje had  een lam voorpootje en een serieuze vleeswonden aan haar achterpootje. Dankzij de geldelijke steun van meerdere sympathisanten, is het pootje van Nanoe geamputeerd  en verblijft de kleine spruit voor haar revalidatie voorlopig nog bij de dierenarts.  Zodra de draadjes verwijderd worden, 10 dagen na operatie, mag Nanoe naar een passende thuis vertrekken. Wat zijn haar verlangens? Een thuis:  waar ze voorlopig niet langer dan 4 uur alleen is, waar een speelkameraadje van ongeveer dezelfde leeftijd haar compagnie kan houden, waar ze tot begin de zomer mag binnenblijven en waar de buitenomgeving ofwel voldoende afgeschermd is ofwel  autoluw is.
Bent u het ideale baasje voor Nanoe en wilt u haar graag adopteren? Zend dan zeker een berichtje via katodd1@telenet.be zodat wij de perfect match voor haar kunnen vinden.
Nanoe vertrekt volledig wettelijk in orde uit de opvang

 

Kitten Nanoe vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Nazareth. We kregen dit in onze mailbox:

Kleintje komt al vrijwillig knuffelen en bij me liggen. We zouden haar graag Pipa noemen. Nanoe ligt minder vlot in de mond en we hebben een nona, een soda. In de kliniek noemden ze haar Mia. Ze kent Nanoe dus nog niet. Klein piepke is het hier nu 🙂