Kitten Odiel

Zocht een thuis op 8/07/2023 en vond die op 12/07/2023. Enkele rustige, brave soortgenootjes zullen Odiel verwelkomen in zijn nieuwe thuis. .

  • Geboortedatum: 20/04/2023
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: zwart

Moederpoes die een Britse korthaar is, heeft een avontuurtje beleefd met een straatkat . Haar vijf bastaardkittens werden afgestaan  aan het asiel om voor hen een goeie thuis te vinden. Ze hebben heel veel van het karakter van de Britse, ze zijn rustig en heel aanhankelijk en sommigen hebben ook veel van het uiterlijk raskat mee zoals de koperkleurige ogen, de robuuste bouw en het ronde kopje. Een enkele zwarte kater heeft meer het uiterlijk mee van de vaderpoes en heeft groene ogen..Zij worden op 11/07 verder wettelijk in orde gezet zodat ze op 12/07 de opvang mogen verlaten.
Odiel heeft alles mee van van de moederpoes. U kan voor hem nu reeds het adopt info form invullen om kans te maken op adoptie.

Kitten Odiel vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Edegem . We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Even een korte update van Fester (Odiel). Hij is echt een ongelooflijk sociale kitten die al enorm aan ons hangt. Zijn favoriete bezigheden zijn spelen met het speelgoed van de hond of slapen bij mijn vriend of bij mij. De katten zijn nieuwsgierig naar hem maar de hond en hij beginnen nu al een enorme band te krijgen. Gisteren was de hond Fester aan het wassen en Fester vond dit geweldig.

Bedankt wat we hem mochten adopteren! Hij voelt zich hier al helemaal thuis!
Met vriendelijke groeten
Sara