Kitten Pia

Zocht een thuis op 5/04/2023 en vond die op 10/04/2023. Het was net zo'n lieve spring-in-'t veld dat deze jonge mensen zochten, dus pia zal daar op haar plaats zitten. .

  • Geboortedatum: 25/11/2022
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: V
  • Vacht: ros-wit

Pia is een zeer sociaal en lief kittenkattinetje, geboren eind november 2022. Dit  ros-wit kleintje met okerkleurige ogen, is actief,  miauwt graag  en wordt vooral graag geknuffeld waarbij ze dan liefelijk spint. Na haar gewenning binnenshuis zal ze zich zeker grrag uitleven in een tuin. Constant binnenshuis leven zoals op een appartement is niks voor haar, ze moet zich buiten kunnen uitleven. Op vrijdag 7/04 wordt Pia verder wettelijk in orde gezet en mag ze, in principe, op 08/04 de opvang verlaten. Hebt u interesse om deze meid een goeie thuis te geven vul dan het adopt info form in en misschien mag u haar weldra een warme, liefdevolle thuis geven.

Kitten Pia vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Stekene. We kregen dit in onze mailbox:

Hey Patricia,

Even een update over de kleine Pia. Ze had wat moeite met haar kraagje om haarzelf proper te houden en in de kattenbak te gaan. Maar na 2 dagen is ze er eindelijk van verlost en blijft ze ook mooi van de nietjes. Ze geniet van alle aandacht en knuffels die ze hier krijgt. Mooi om te zien Hierbij enkele fotootjes!

Met vriendelijke groeten,
Eefje