kitten Polka

Zocht een thuis op 10/09/2019 en vond die op 18/09/2019. Er wacht een warm mandje in een fijne thuis in....

Polleke, Polka en Polly zijn vondelingen die door verkeerde voeding, zware diarree hadden en dit bovenop hun luizen- en vlooienbesmetting toen ze in de opvang binnenkwamen. Na enkele dagen licht verteerbare, aangepaste voeding voor hun leeftijd en parasietenbehandeling was het euvel vlug opgelost en evolueerden ze in speelse sloebertjes. De kleintjes die geboren zijn rond 22/07  zijn nu reeds 10 dagen gevaccineerd en worden op 17/09 verder wettelijk in orde gesteld.
Polka is het kakkernestje van dit trio maar ze staat zeker haar mannetje op gebied van stoeien en spelen. Vooral met haar broer Polleke vormt ze een onafscheidelijk duo. Reserveren kan vanaf nu.

Bericht van 14/04/2020
Lilo, heette bij jullie Polka, verblijft sinds  18 september in mijn appartementje in Eeklo. Maar nu worstelt ze toch met een identiteitscrisis. Zeker dat jullie me geen hond mee gaven? Ze apporteert namelijk balletjes. Dagelijks.

kitten Polka vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Eeklo . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia

Polka, die ondertussen door het leven gaat als Lilo, stelt het hier heel goed! Ze eet, speelt en slaapt ontzettend veel en graag. Hier enkel foto’s zoals beloofd. Wat een schatje is het.

Groetjes
Silke & Lilo