Kitten Silas

Zocht een thuis op 10/11/2021 en vond die op 12/11/2021. Veel enthousiasme bij het gezin dat Silas heeft geadopteerd .

  • Geboortedatum: 02/09/2021
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: Kortharig zwart-wit

Het gezinnetje, bestaande uit mamapoes Sientje en 3 kittens is het asiel binnengebracht kort na de bevalling. Eén  van de kittens had een grote open wonde rond de navelstreng waar de maden reeds uitkropen. De behandeling in de dierenkliniek heeft voor dit kitten niet meer mogen baten. De 2 andere kleintjes waren in goeie conditie en Sientje is dan ook  al meer dan 10 weken een voorbeeldige mama. voor Saartje en Silas.
Silas is een speels en lief zwart-wit boeleke dat het evenbeeld is van zijn mama, Sientje. Hij wordt op 14/11 verder wettelijk in orde gezet zodat hij reeds op 15/11 de opvang mag verlaten. U kan hem nu reeds reserveren.

Kitten Silas vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Ik laat eventjes weten dat Siel ( Silas) het super doet na 2 dagen bij ons. Hij heeft al zijn vaste plekjes gevonden, komt ons steeds opzoeken en speelt honderduit met de kindjes om daarna als een blok in slaap te vallen op de speelgoedpony 🙂 en zelfs al eventjes op mijn echtgenoot zijn schoot. Hier alleen maar blije gezichten dus sinds deze kleine sloeber bij ons kwam!

Groetjes,
Sofie en Siel