Kitten Stafke

Zocht een thuis op 12/11/2020 en vond die op 18/11/2020. Mensen met kennis van katjes en met tonnen geduld hebben Stafke een nieuwe thuis gegeven.

  • Geboortedatum: 01/08/2020
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharig grijs getijgerd met wit

Vijf kittens geboren uit een zwerfpoes: Juulke, Stafke, Rafke, Polke en Tineke. De grondbeginselen om mensen te vertrouwen zijn gelegd, het is nu aan u dit proces verder in goede banen te leiden. Wat hebt u daarvoor nodig: GEDULD, TIJD, ENTHOUSIASME en LIEFDE. Ze zijn niet kwaadaardig maar schuchter en nog wat bang. Wij hebben er echter alle vertrouwen dat deze katjes bij de juiste persoon/personen zullen evolueren in aaibare, handelbare diertjes, die veel liefde zullen weergeven.
Voor hele kleine kinderen zijn deze katjes niet direct geschikt. Ook als appartementskatje houden is geen optie. Deze katjes moeten na hun gewenning aan de nieuwe thuis ook eens buiten kunnen. Op 17/11 worden de katjes verder wettelijk in orde gezet maar u kan ze nu reeds reserveren
Stafke is de baas van de groep en dat laat hij somtijds nog eens blijken.

Kitten Stafke vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Ekeren . We kregen dit in onze mailbox:

Beste,
Zoals beloofd, een berichtje over Stafke:
Hij doet het hier heel goed bij ons. Stafke houdt van spelen, aaien, samen eten met onze ander kat James (9 jaar), op ontdekking gaan, op het bed van onze dochter Ariane (8 jaar) slapen.
Hij heeft zich al ontplooid tot een levendige en speelse lieverd. De 2 oudste kinderen (Ariane en Siebe) hadden zijn vertrouwen snel gewonnen, Jitse (2 jaar) is te druk voor hem en bij mijn man en mij groeit het vertrouwen stilaan maar iets trager. Hem oppakken, vindt hij nog spannend en zal veel tijd vragen (wat helemaal ok is), maar als we hem aaien of als onze oudere kat in de buurt komt, kan hij zich erg laten horen door te spinnen (wat een heerlijk geluid). Sinds enkele dagen laten we de kamerdeur open, omdat we merkten dat hij heel nieuwsgierig was naar de ruimte daarachter. Zo sluipt hij rond in de andere kamers, slaapt hij nu ook op het 'grote bed' overdag en horen we hem soms door de gang boven over en weer rennen. Ook met de hond Sam heeft hij al kennis kunnen maken vanachter een hekje aan de trap, dat gaat gepaard met heel veel wederzijdse nieuwsgierigheid.
Stafke vindt zijn plaatsje in ons gezin stilaan; wat leuk om hem elke dag opnieuw te zien evolueren.
Heel veel lieve groeten, Sven, Freeja en de kindjes (Ariane, Siebe en Jitse)