Kitten Sushi

Zocht een thuis op 20/08/2020 en vond die op 26/08/2020. Een dame alleen zag het gezelschap van schuchtere Sushi wel zitten..

  • Geboortedatum: 01/04/2020
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: V
  • Vacht: kortharig muizengrijs met wit

Dit mooi muizengrijs-witte kattinnetje kon niet langer op haar vindplaats blijven, wegens verhuis van de personen die haar dagelijks voederden.
Sushi is nog een beetje achterdochtig en heeft tijd nodig om aan alles wat nieuw is, te wennen. In de opvang laat ze zich al eens strelen en oppakken maar het mag niet te lang duren. Daarom zoeken wij voor Sushi een thuis waar ze tijd en aandacht aan deze mooie meid kunnen schenken en waar er geen kleine kinderen zijn. Bij voorkeur een huis thuis met tuin waar ze na haar gewenningsperiode kan ravotten. Sushi wordt op 25/08 verder wettelijk in orde gezet maar kan nu reeds gereserveerd worden.

Kitten Sushi vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Merelbeke . We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Zoals beloofd enkele foto’s van Violette die ik heb geadopteerd op 25 augustus.
Ze stelt het zeer goed, heeft stilletjes aan het ganse huis leren kennen, en is zeer geïnteresseerd in wat er zich buiten afspeelt. Maar ze zal nog enkele weken moeten wachten voor het zover is.
Zoals je kunt zien heeft ze een goede eetlust en is reeds 0,5 kg aangekomen, maar ik denk dat ze eerder van het slanke soort zal zijn.
Ze is ook heel erg lief en houdt van samen knuffelen in de zetel.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen die jullie aan deze diertjes besteden.

Met vriendelijke groeten,

Helena