Kitten Tijs

Zocht een thuis op 3/08/2023 en vond die op 9/08/2023. Tijs heeft nu een warm mandje voor zich alleen ..

  • Geboortedatum: 30/05/2023
  • Leeftijdscategorie: Kitten
  • Geslacht: M
  • Vacht: grijs getijgerd

Het  nestje met de T- namen was 9 weken geleden gevonden in een gezamelijk buitennest met nog 6 kittens. De moederpoezen zoogden ook gezamelijk de 11  kleintjes en dat hebben wij  ook zo  gelaten tot de kadettjes begonnen te lopen en de behuizing voor 11 rondlopende sloebertjes en 2 mama's  te krap werd.  De moederpoezen en de kittens werden opgesplitst wat geen probleem was vnoch oor de moederkatten noch voor de kittens.
Het nestje met de T-namen werd verder grootgebracht door mamapoes Tilly  en is nu bijna klaar om naar een thuis te vertrekken. Wij zouden natuurlijk graag de kleintjes per koppeltje een thuis geven of de mamapoes samen met een kitten. U kunt vanaf nu het adopt info form invullen. Tijs is een tijgerkatertje dat op 09/08 verder wettelijk in orde wordt gezet zodat hij op 10/08 de opvang mag verlaten.

Kitten Tijs vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Baardegem . We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia
Tijs, wij hebben hem ondertussen Remus genoemd doet het heel goed. Wij zijn deze week met hem naar dierenarts geweest voor de vaccinatie en hij weegt ondertussen al meer dan 1 kg.
In het begin was hij heel bang. Ondertussen voelt hij zich hier volledig op zijn gemak. Alles is goed om mee te spelen. s Avonds ligt op zijn gemak bij ons in de zetel liggen en krijgt hij veel wrijfjes 😉