Kitten Trudy

Zocht een thuis op 7/10/2019 en vond die op 13/10/2019. Heel lieve mensen zullen nu goed zorgen voor Trudy .

Trudy, is een speels, aanhankelijk en mooi zwart-wit kattinnetje geboren rond 07/08/2019. Ze is de opvang binnen gekomen als vondeling op een leeftijd van 4 weken. Trudy vindt het heel plezant als ze veel aandacht krijgt en laat zich al spinnend alle liefkozingen wel gevallen. Ze wordt donderdag 10/10 verder wettelijk in orde gezet zodat u haar op 11/10 uit de opvang kan meenemen. Ze kan reeds gereserveerd worden.

Kitten Trudy vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Malderen . We kregen dit in onze mailbox:

Hallo Patricia,

Hier een klein mailtje over onze kleine meid met foto’s . Haar eerste dag was wel een beetje de kat uit de boom kijken . Ze ging na een korte speurtocht op de trap zitten en dan had ze een mooi overzicht over het reilen en zeilen ten huize De Ridder . Ondertussen zijn we een week verder en van dat onzekere en afwachtende houding is niets meer te bespeuren .

Onze kleine deugniet wordt graag geaaid en speelt heel graag maar wel met speeltjes zonder lawaai . Ze kan zo goed aan het spelen zijn en dan opeens valt ze ter plekke in slaapt . Haar krabpaal staat voor het grote raam dat uitzicht geeft op de tuin , dat is haar lievelingsplekje , daar heeft ze een goed overzicht wie allemaal langskomt ( van kat van de buren tot vlieg die tegen het raam zit ) Het is zo leuk om te kijken naar haar hoe ze alles ontdekt .

Alvast bedankt om ons kleintje haar eerste maanden zo goed te verzorgen en hele dikke knuffel van haar .

Groetjes,

Ilse