Kitten Ziva

Zocht een thuis op 21/10/2019 en vond die op 23/10/2019. Adoptanten zijn super, super blij met deze lieve Ziva .

De Snowshoe is een actieve, speelse en sociale katsoort die goed kan omgaan met soortgenoten en honden. Hij stamt af van de Siamees maar is groter en robuster. Hij combinneert kracht, gratie en sierlijkheid en is een goeie jager. Wat zeker belangrijk is: de Snowshoe is heel aanhankelijk en lief en is een goeie kameraad voor kinderen.Typische kleuren: wit- beige en chocolade bruin.
Blauw ogige Ziva, zonder stamboom, heeft een typische Siamese print maar heeft witte pootjes. Ze kijkt precies altijd een beetje boos maar ze is heel, heel lief. Op 22/10 wordt ze verder wettelijk in orde gezet zodat ze op 23/10 de opvang mag verlaten. Als u interesse hebt om haar te adopteren zend dan een mail naar katodd1@telenet.be. Voor Ziva wordt een meerprijs gevraagd.

Kitten Ziva vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Velzeke. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia,

Hierbij laten we even weten hoe het met onze diva gaat.
Ziva kreeg ondertussen een andere naam: Chanelle.

Chanelle doet het super goed. Zij is het al zeer goed gewoon. Ze loopt en verkent het volledige huis. Af en toe met de nodige deugniet streken.
Ondertussen is ze al goed bijgekomen en gegroeid.

Momenteel is de kerstboom haar speelgoed. Af en toe haalt ze een kerstbal, of andere versiering, uit de boom waarmee ze het huis rondloopt.

Als de houtstoof brand, weet ze perfect waar ze haar avond zal doorbrengen.
Regelmatig komt ze knuffelen maar echt op de schoot liggen doet ze nog niet.

Ze wordt hier goed verwend!

Met vriendelijke groeten