Kitten Zoran

Zocht een thuis op 21/10/2019 en vond die op 23/10/2019. Er wacht Zoran een fijne, warme thuis op een uurtje rijden van de opvang..

De Snowshoe is een actieve, speelse en sociale katsoort die goed kan omgaan met soortgenoten en honden. Hij stamt af van de Siamees maar is groter en robuster. Hij combinneert kracht, gratie en sierlijkheid en is een goeie jager. Wat zeker belangrijk is: de Snowshoe is heel aanhankelijk en lief en is een goeie kameraad voor kinderen.Typische kleuren: wit- beige en chocolade bruin.
Zoran, het katertje (zonder stamboom ) heeft een aparte tekening in zijn snoet, precies een masker waar zijn helder blauwe ogen goed in afgetekend zijn. Op 22/10 wordt hij verder wettelijk in orde gezet zodat hij op 23/10 reeds de opvang mag verlaten. Interesse in deze lieve mooie schat? Mail dan naar katodd1@telenet.be. Voor Zoran wordt een meerprijs gevraagd.

Kitten Zoran vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Breendonk . We kregen dit in onze mailbox:

Hey Patricia,

Eerst en vooral wensen we jou en je familie heel fijne feestdagen en alvast een heel gelukkig nieuwjaar met veel poezen geluk πŸ€πŸΎπŸŽ„β›„οΈπŸŽ„πŸΎπŸ€

Hier even een update hoe het met onze super lieve schat Zoran gaat !

Onze Zoran heeft zich hier vanaf dag 1 direct thuis gevoeld en ondertussen is hij ook al lang dikke vriendjes met onze hond Laiko πŸ₯°πŸ₯°
Alles is super goed verlopen !

Zoran is nen echte deugeniet en nen slimmerik πŸ˜‚ maar oooooo zo lief en nen echte flodder πŸ₯°
Zoveel liefde dat hij ons geeft en wij overladen hem ook heel graag met veel liefde en knuffels ! Ik kan mij al geen dag zonder Zoran voorstellen... het is een echt schatje !!

Een paar keer op een dag is het zijn speeluurtje en holt hij vrolijk door heel ons huis...je hebt er je bezigheid wel mee dan met zijn deugenieterij πŸ˜‰

Hij is nog steeds heel erg gefocust op eten... ondertussen al wel wat beter...maar het is precies zo dat daar waar hij in beslag genomen is hij heeft moeten vechten voor zijn eten...πŸ€”

Een paar weken geleden zijn wij er mee naar onze dierenarts geweest voor zijn inentingen en nog eens een goed nazicht en alles was ok !
Hij heeft da super gedaan bij onze dierenarts !