Het C-nestje: Kitten Cyriel

Zocht een thuis op 9/07/2017 en vond die op 25/07/2017. Er wacht heel veel poezenplezier voor het gezinnetje dat Cyriel heeft geadopteerd. .

Het C-nestje is in de opvang binnengekomen, veel te vroeg van hun mama gescheiden ( ze waren amper 4 weekjes jong) , omdat de boer ze niet langer op zijn hof wilde en indien ze niet weggehaald werden hij ze zou vergiftigen. Het waren gezonde kittens die afgezien van wat parasieten verder niks mankeerden. Ze aten goed zelfstandig en hun gewicht evolueerde ook gunstig.
Cyriel is de stoere, mensvriendelijke, speelse  kater. Hij heeft een grijs getijgerde pels met witte accenten waaronder een wit lichtje aan het uiteinde van zijn staart, heel koddig. Hij is reeds parasietvrij en gevaccineerd op 06/07  en mag na een wachttijd van 10 dagen, als alles meezit, gecastreerd en gechipt worden zodat hij wettelijk in orde de opvang kan verlaten. U kunt Cyriel reeds reserveren via de kittenopvang in Vosselare .

Het C-nestje: Kitten Cyriel vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Lochristi . We kregen dit in onze mailbox:

Hallo Patricia,
We stellen het erg goed met Cyriel, hij voelde zich vanaf het begin al helemaal thuis bij ons en wij zijn verzot op hem. Het is nu nog veel gezelliger thuis😊 Hij is erg speels en reageert op wat we zeggen, wat soms erg grappig is. De 2e vaccinatie kreeg hij vorige week en eind vd maand gaan we nog eens.
Bedankt voor onze beste kleine vriend!
Groeten
Ivanka