Lady

Zocht een thuis op 3/05/2017 en vond die op 3/06/2017. Nu haar nieuw baasje definitief verhuisd is en alles voor lady klaar staat mag deze lieve meid de opvang verlaten.

Lady is een mooie driekleurige kattin geboren in 2014. Deze ontzettend lieve en rustige poes is afgestaan (samen met Lovely) door mensen die hun intrek genomen hebben in een home. Lady heeft altijd binnenshuis gewoond en is niet vertrouwd met de buitenwereld daarom is deze poes ook uiterst geschikt om op een appartement te houden. Lady is reeds helemaal wettelijk in orde en dus klaar om te vertrekken. Ziet u het  zitten om mooie Lady een aangename thuis te geven, contacteer dan zeker haar opvangmoeke.

Lady vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Gent. We kregen dit in onze mailbox:

Hallo,
zoals beloofd is hier een mailtje met de "best off Lady June-July" de mevrouw heeft zich al helemaal ingeleefd. en al luid miauwend is ze enthusiast... veel aan het slapen en haar aan het verliezen. Overall haar! Maar dat is wel in orde hoor! De mevrouw mag tussen speelsessies and knuffelsessies wel mooi zeggen dat ze thuis geraakt is!
De dame is ook niet zo rustig als verwacht. Eenmaal gewent loopt ze graag de mensen achterna en babbelt veel met mij. Een echte schat, die al evenveel voor mij zorgt, als ik voor haar zorg.
(geen grap, ze miauwt meestal als er iets niet tijdens de normale tijden is. Ik blijf te lang wakker? "Miauw!" Ik blijf te lang in bed? "Miauw!" T'is bijna tijd voor eten? "Miaaaauuuuw!")
Ik zie haar doodgraag en geloof dat ik het nooit ga moe worden deze dame te verwennen!
Met vriendelijke groet, afbeeldingen in de aanhang,

Wendy