Lente

Zocht een thuis op 26/08/2022 en vond die op 5/09/2022. Drie samenwonende jongeren dragen nu zorg voor Lente .

  • Geboortedatum: 13/08/2020
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: zwart-wit

Lente heeft als een zeer voorbeeldige mamapoes voor haar kittens Lea, Leontine en Leopold gezorgd tot ze groot genoeg waren om zelfstandig door het poezenleven te gaan. Met haar 2 lentes is dit heel lief, rustig en aanhankelijk kattinnetje nog een juniorkatje dat misschien samen met 1 van haar kleintjes een warm mandje mag delen. Lente heeft een mooie symmetrische zwart-wit tekening met en lange, witte snorharen.  Tegen eind eerste week van september 2022 kan ze helemaal wettelijk in orde de opvang verlaten maar u kan nu reeds voor haar het adopt info form invullen.

Lente vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Lievegem . We kregen dit in onze mailbox:

Hi Patricia,

Alles goed met u?
Met ons gaat alles heel goed! Zoals beloofd, hier een updatetje.

Lente was de eerste weken wat schuw en verlegen. Ze heeft ook wel nog wat last gehad van haar parasiet in haar oortjes, maar daar is nu niets meer van te merken. We hebben haar dagelijks verzorgd en na wat tegen trappelen in het begin, liet ze ons haar die druppels zonder weerstand toedienen. We zien haar nu helemaal openbloeien en ze voelt zich hier al helemaal thuis.
Haar lievingsspeeltje is een muis en ze crosst ook heel graag door het huis! Ze eet heel graag, zo graag dat ze de zak zelf kapot bijt!

Deze week gingen we naar de dierenarts recht over onze deur voor haar laatste spuitje en daarna kan ze weer zorgeloos rondrennen en spelen.

Haar gezwollen buikje is ook helemaal verdwenen en is al volop aan het genieten van haar comfortabel kussen.

Vele groetjes van ons allemaal!
Zoë, Jensen, Nikitha en Lente