Magnus

Zocht een thuis op 22/02/2022 en vond die op 5/03/2022. Magnus is vertrokken voor zijn tweede leven bij heel fijne mensen..

  • Geboortedatum: 01/01/2017
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharig zwart-wit

Magnus, die de grootsheid en de allures heeft van een Britse Korthaar,  is afgestaan omdat zijn baasjes nu op een appartement wonen waar geen katjes geduld worden maar waar hij ook niet zou aarden. Magnus was gewoon van dagelijks zijn stapje in de wereld te zetten en dat zouden wij hem niet graag ontnemen daarom liefst een thuis waar hij buiten kan. Magnus is met zijn 7 kg een indrukwekkende verschijning maar oh, zo lief. Een knuffelbeer eerste klas die nog zo veel jaren  kan genieten van zijn leven en het uwe zo gezellig en liefdevol kan maken. Liefst ziet de dierenarts hem minstens een kilo vermageren en dus staat de loebas nu op dieetvoeding wat nog een geruime tijd moet aangehouden worden.
Magnus is vertrekkensklaar en wacht nog enkel op u.

Magnus vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Goedemorgen,
Ik loop al goed rond en eten doe ik ook goed
Stevige poot
Moor

Goedemorgen opvangmoeke,

Ik ben het Moortje. Weet je nog jouw Loubas, Magnus.
Sinds 5 maart ben ik hier nu een jaartje op mijn vast stekje. Gisterenavond ging ik naar de dierenarts voor controle en mijn vaccinaties. Ook mijn nageltjes zijn geknipt. Toen ik bij jou wegging woog ik 7 kg en moest dus op dieet. Gisteren kregen we goede punten. Nu weeg ik 6,2 kg. Wat zijn we hier blij. Veel vermageren kan ik niet want ja ik ben zwaar gebouwd.
Ik ga veel naar buiten maar blijf in de grote tuin waar ik achter de ganzen kan aanzitten en in de bomen kan klauteren. Bij kou of regen lig ik het liefst bij de verwarming. S avonds lig ik vaak op de schoot en snachts mag ik bij mijn baasjes op bed slapen.
Stevige poot en vele knuffels
Moortje