Malou

Zocht een thuis op 14/06/2017 en vond die op 15/06/2017. Het nieuwe baasje van Malou kon geen dag langer meer wachten om deze lieverd in huis te halen. Malou heeft dan ook vroeger dan voorzien de opvang verlaten. In zijn nieuwe thuis zullen 2 soortgenootjes hem verwelkomen. .

Kater Malou, die geboren is in mei 2014, heeft een mooie muizengrijs-witte pels.  Bij kennismaking en verhuis moet hij eventjes wennen maar eens hij u vertrouwt, wordt hij de grootste knuffelbeer ever.
Malou is reeds helemaal vertrekkensklaar en wacht op u.

Malou vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in De Pinte . We kregen dit in onze mailbox:

Toen ik het trieste verhaal van Malou vernam en haar in levende lijve zag, was ik meteen verkocht. Ik zag niet alleen een kat met een prachtige vacht, maar ook een kat met een zacht karakter en grote ogen vol angst. Malou is intussen drie weken bij ons en heeft haar draai gevonden. Nu we haar vertrouwen hebben gewonnen, geeft ze dubbel zo veel genegenheid terug. Ze houdt ervan om aandacht te krijgen en ook te geven. Het contact met mijn twee andere kattinnen verloopt vrij vlot, hoewel Flavie (ook een adoptiekattin) de eerste twee weken heel vaak haar ongenoegen uitte. Sinds enkele dagen laten we Malou ook even naar buiten gaan in de tuin. Onze kippen trekken duidelijk haar aandacht, maar ook vliegen, vlinders, vogels en (bewegende) bloemen laten haar niet onberoerd... Het is zo fijn om haar te zien openbloeien. Welkom in ons gezin, lieve Malou!

Hartelijke groeten,
Myriam