Meghan

Zocht een thuis op 27/02/2020 en vond die op 1/03/2020. Meghan heeft een super thuis getroffen waar ze zal behandeld worden als een koningin.

  • Geboortedatum: 01/01/2016
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: V
  • Vacht: kortharig antraciet grijs

Deze mooie, fiere dame (geboren januari 2016) is een kartuizer zonder papieren. Ze werd afgestaan door het baasje die geen tijd meer had om haar de nodige aandacht te geven. Ze zat bij hem soms meer dan 10 u alleen waardoor ze zich ontzettend verveelde. Met haar antracietkleurige pels (zwart met witte ondervacht) en haar okergele ogen is ze een pracht verschijning. Deze poes aard niet bij kleine kinderen (vanaf 14-15 jaar kan wel) en moet wel even wennen vooraleer ze nieuwe mensen vertrouwt. Meghan is een binnen/buitenkat en kan het niet vinden met soortgenootjes . Ze moet de koningin des huizes zijn en zeker na 8 weken gewenning aan haar nieuwe thuis, buiten kunnen.
Indien u aan haar dit alles kunt schenken dan komt u zeker in aanmerking om haar te adopteren. Ze is helemaal vertrekkensklaar en ook reeds voor haar 2de keer gevaccineerd. Voor meer info contacteer haar opvangmoeke.

Meghan vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Drongen .