Nora

Zocht een thuis op 28/08/2021 en vond die op 3/09/2021. Een druk gezinnetje voor een speelse, vitale kat, dat moet lukken..

  • Geboortedatum: 25/08/2019
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: V
  • Vacht: kortharig ros-wit

Nora is een zeer lieve, jonge  ros-witte kattin uitgezet in Bulskampveld in Beernem. Ze kan enorm genieten van haar eten want de sukkel was graat mager toen ze gevonden werd door alerte wandelaars die nog naar huis gereden zijn om een vervoermand in de hoop dat de kat nog op dezelfde plek in het bos zou zitten en ja, na wat gezoek kwam ze miauwend uit de struiken en liet ze zich gewillig in de box stoppen.
Nora zoekt nu een thuis met een tuin waar ze na gewenning buiten kan ravotten bij mensen die haar vertroetelen en een warm hart toedragen.Op 02/09 wordt ze verder wettelijk in orde gezet voor adoptie maar u kan haar nu reeds reserveren. Bekijk op adoptieprocedure hoe adoptie en reserveren verloopt.

Nora vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Je vroeg ons de laten weten hoe Nora het stelde bij ons.
Zij stelt het erg goed. Ze is een erg sociale kat. Ze wil vooral bij ons zijn. Dat gezegd zijnde, kan ze soms plots bang zijn van bv iemand vreemds die binnenkomt of plots luid lawaai terwijl ze aan het eten is. Dan kruipt ze onder de zetel en blijft daar makkelijk een uur zitten.
Ze neemt haar tijd om het huis te verkennen. De eerste week enkel de living en de keuken. De weken daarna stap per stap naar de gang, de trap, boven, etc... Op termijn zie ik ze zeker naar buiten gaan maar ze staat daar niet voor te springen. Ze kijk soms voorzichtig eens aan de deur maar loopt dan weer snel weg.
In het kort, ze stelt het zeer goed!

Nogmaals bedankt,

David