Pabo

Zocht een thuis op 17/09/2020 en vond die op 19/09/2020. Er wacht Pabo een superthuis voor de rest van zijn poezenleven..

  • Geboortedatum: 31/08/2009
  • Leeftijdscategorie: Senior
  • Geslacht: M
  • Vacht: langharig- bruin-grijs + wit

Pabo is binnengebracht door een bezorgde dierenvriend omdat het baasje met de noorderzon verdwenen is en zijn kat heeft achtergelaten. Diezefde dierenvriend heeft de kat nog optimaal in orde laten zetten door de dierenarts zelfs het gebit is ontdaan van kalksteen en 1 tand achteraan is getrokken.
Pabo is een indrukwekkende verschijning met zijn langhaar en zijn mooie pluimstaart maar wat telt is zijn prachtkarakter. Hij is lief, aanhankelijk en rustig en heeft behoefte aan zijn uitstapjes in de tuin. Andere katten storen hem niet als zij hem gerust laten neemt hij daar vrede mee. Hoewel hij reeds 11 jaar is, is het hem niet aan te zien. Zijn fysiek is tiptop.
Pabo is vertrekkensklaar

Pabo vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Balegem. We kregen dit in onze mailbox:

Hij is het al goed gewend, lekker chillen...

11/11/2020: Pabo is al goed aangekomen. Eet nu flink nat en droog. Hij trekt zich terug als de kinderen te luid zijn. Met de jongste klikt het nog niet echt. Zij wilt hem aaien, maar is dan zeer aarzelend en dan durft hij uithalen. Sinds deze week mag hij buiten. Hij komt tot nu toe vlot binnen als we hem roepen en dan wordt hij beloond met iets lekkers.