Rudi

Zocht een thuis op 31/01/2022 en vond die op 5/02/2022. Rudi zal een vriendje ontmoeten in zijn nieuwe warme thuis .

  • Geboortedatum: 25/01/2020
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: M
  • Vacht: langharig ros-wit

Rudi is een zeer mooie langharige maar vooral lieve, sociale en rustige ros-witte kater van net 2 jaar jong. Hij is gevonden niet gecastreerd, niet gechipt en niet verzorgd en was waarschijnlijk al een eindje op de dool. Nu is deze zacht- en goedaardige jonge kerel bijna helemaal klaar om naar een goeie thuis te vertrekken. Een thuis waar hij geknuffeld wordt, gekamd en overladen wordt met heel veel liefde en vooral waar hij ook eens buiten kan. Rudi is geen appartementskat. Zijn linker oogje moet nog voort behandeld worden met zalf omdat er een virale infectie aanwezig was maar dit  is ondertussen al veel verbeterd.
Rudy wordt enkel toegewezen aan mensen die een buitenkattenren hebben.
Donderdag 03/02 wordt hij verder wettelijk in orde gezet zodat hij op 04/02 onze opvang kan verlaten. Zie  Adoptieprocedure. Reserveren kan vanaf nu

Rudi vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Tielt. We kregen dit in onze mailbox:

Daag,

Rudy stelt het hier heel goed. Hij is lief, en rustig. Laat zich kammen. De kattenbak was een probleem. Aarde erop hielp niet. Dan na zoeken op internet gevonden dat het aan de kattenbak zelf ligt. Niet groot genoeg. Dan heb ik de beschermrand van de bak eraf gehaald en sindsdien heeft hij al 2 keer in de kattenbak zijn hoopje gedaan. Hopelijk vandaag opnieuw.
Hij is verlangt wel enorm om buiten te kunnen. Nog enkele weken geduld en hij kan buiten. Met onze andere poes komt het ook in orde. Ze liggen al allebei in de zetel nu. In heb kat id gecontroleerd en hij staat op mijn naam.

Groetjes Christine