Stavros

Zocht een thuis op 16/02/2021 en vond die op 16/02/2021. Twee jonge mensen met een groot hart voor katjes zullen goed zorg dragen voor Stavros .

  • Geboortedatum: 05/06/2017
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: M
  • Vacht: kortharig zwart

Omdat Stavros niet kon aarden met andere katten en een hond is hij afgestaan. Deze zeer lieve,  rustige en mensvriendelijke jongvolwassen kater zoekt nu een aangename en passende thuis waar hij alle aandacht en liefde voor zich alleen heeft. Veel buitenlopen deed deze lieverd niet, hij genoot van de gezellige warmte van zijn vertrouwd mandje in de living daarom kan zijn nieuwe thuis evengoed een ruim appartement zijn met terras. Deze zeer aanhankelijke kat zit ook zeer graag samen met zijn baasje in de zetel en wordt graag geknuffeld.
Is Stavros misschien de ideale kat voor u? Neem dan zeker contact want Stavros is vertrekkensklaar

Stavros vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Deinze. We kregen dit in onze mailbox:

Beste

Stavros (of Stafke zoals wij zeggen) stelt het goed. Hij is heel braaf. Overdag heeft hij het nog moeilijk om herkenbare zaken terug te vinden. Maar vandaag heeft hij alweer meer rust dan gisteren. Hij begint op het gemakje meer te eten en drinken. Wat hij het liefst doet is streeltjes en knuffels komen halen en bij ons in de zetel zitten.

Groet
Miet P