Suzan

Zocht een thuis op 27/01/2021 en vond die op 2/02/2021. Suzan zal met open armen ontvangen worden in haar nieuwe thuis .

  • Geboortedatum: 01/08/2018
  • Leeftijdscategorie: Volwassen
  • Geslacht: V
  • Vacht: Kortharig - driekleurig

Suzan woonde bij een bejaard heertje, die spijtig genoeg overleden is. Dit jong volwassen kattinnetje had plots geen thuis meer en liep doelloos langs de straat op zoek naar eten dat ze gelukkig vond bij enkele hulpvaardige buren die echter vonden dat Suzan beter verdiende dan een zwervers bestaan.
Suzan is rustig, aangenaam, vriendelijk, lief en aaibaar. Ze heeft vroeger geen kleine kinderen gekend en ook geen soortgenootjes of andere huisdieren. Ze leefde als solitaire kat bij haar mens.
Ze wordt verder wettelijk in orde gezet en zal begin februari de opvang mogen verlaten. U kan Suzan nu reeds reserveren.

Suzan vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Hofstade . We kregen dit in onze mailbox:

Hallo Patricia,

Zoals gevraagd stuur ik je hierbij een update. Na een weekje begint ze meer en meer los te komen. Haar naam is nog eens verandert naar ‘May’ maar ga het ‘May-Zoe’ laten.
Ik ben wel al even met haar langs de dierenarts langsgegaan want haar wonde zag rood en ze had al paar keer overgegeven. Ze heeft een antibiotica spuit gekregen en één tegen het overgeven. Ze is bijzonder proper. Ze mocht normaal niet te veel eten maar ze heeft dan maar een pakje kattensnoepjes verorbert (in de nacht) en dan mooi het papiertje in haar kattenbak gelegd.. dus echt proper. Zelfs overgeven doet ze in haar bakje.

Ze zit wel nog hele dag in de living en meestal onder tafel, maar dat zijn gemakkelijke stoelen en kan ze alles makkelijk in het oog houden. Ik werk ook aan die tafel dus ligt ze bij mij.

Vorige week heeft ze wel eens naast mij op de zetel gelegen maar was uitzondering maar nu komt ze wel elke avond even op mijn schoot liggen.. niet te lang. Maar dat is ok..

Ze begint ook wat meer te spelen sinds eergisteren.. maar haar krabpaal is nog niet leuk.. mijn tapijt is veel leuker.. en soms mijn stoelen maar dat probeer ik toch duidelijk te maken dat het niet mag.
Ik hoop dat je ziet dat ze in goede handen is.. ik heb zelfs een vriendin van mijn moeder kunnen overtuigen om een katje te adopteren..

We hebben ook 2 makro kaarten gelinkt aan je goede doel en ik doe mijn best om nog anderen ‘warm’ te maken.

Veel succes nog en hopelijk helpt dit berichtje je.

Fijn weekend!