Timo

Zocht een thuis op 4/05/2017 en vond die op 5/05/2017. Op 5 mei na 1 dag in de opvang is Timo reeds vertrokken naar een fijn gezinnetje met dolgelukkige kindjes. Timo zal er ongetwijfeld een gezellige en liefdevolle thuis krijgen. Minpuntje? Timo zal een dieetkuur moeten volgen ;) .

Wilt u een zeer lieve, zeer aanhankelijke, zeer rustige,  zeer mensvriendelijke semi Britse korthaar in huis met een gouden karakter, dan moet u beslist 8-jarige Timo  een tweede kans geven. Timo is afgestaan omdat het baasje na 2 heupoperaties schrik had om over de kat te vallen. Voor het ogenblik lijdt Timo aan overgewicht. Met zijn 7,5 kg is hij dan ook een kolos van een kater. Met de gepaste voeding kan dit echter verholpen worden. Timo is bijna helemaal vertrekkensklaar maar u kunt hem nu reeds reserveren.

Timo vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Beervelde. We kregen dit in onze mailbox:

Hallo,
Bij deze eventjes een update van onze grote kastaar Timo. Hij doet het super. Hij is nu een kleine 2 weken bij ons. Vanaf de tweede dag voelde hij zich al thuis en kwam hij al bij ons liggen. Kopjes geven en gevleid worden vindt hij super. Ook spelen met kleine balletjes doet hij graag, zolang ze maar geen lawaai maken. Hij geniet er van als hij rustig kan liggen slapen maar zelfs dan geniet hij van elke aai die hij krijgt. Tevens lukt het met de voeding, al zullen de grammetjes eraf nog niet zo snel gaan. Wij genieten van zijn aanwezigheid en hij van de onze.
Mvg,
Annelies