Titus

Zocht een thuis op 1/04/2019 en vond die op 22/04/2019. Er wacht Titus een lange rit naar zijn 4everthuis.

Titus is op 6/03/2019 in beslag genomen door de politie Deinze-Zulte en nu pas vrijgegeven. Deze ferme overwegend witte kater met rosse vlekken en een rosse staart, blaakt van gezondheid. Titus is heeeeeeeeeel lief, rustig en aanhankelijk, een echte schat en wacht geduldig op adoptanten die voor hem een warm mandje hebben. Titus is vertrekkensklaar en ook reeds 2X gevaccineerd.

Titus vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Mazenzele. We kregen dit in onze mailbox:

Dag Patricia,

Hierbij een verslagje van hoe het Titus de eerste dagen is vergaan in zijn nieuwe thuis. Van bij het begin is hij, zoals je voorspelde, heel aanhankelijk, lief en een echte durver. De eerste dag al verkende hij het hele huis tussen enkele verstopbeurten in. Hij eet en drinkt van bij het begin flink, gebruikt de kattenbakken en gebruikt werkelijk alle dozen, manden, zetels, en krabpalen die we hadden voorzien en ligt graag in onze buurt. Hij heeft ook geduld met ons, en begrip voor het feit dat we zo in de wolken zijn met hem dat we hem soms niet goed gerust kunnen laten ;-) , dan geeft hij op zijn eigen lieve manier toch een subtiel maar duidelijk signaal dat het genoeg is geweest. Hij is echt een toppertje, we zouden geen andere kat willen, dit is ‘een match made in heaven’! Ook ’s nachts wil hij niet van onze zijde wijken. Dat was de eerste nachten wat moeilijk, want hij trippelt dan regelmatig rond en komt ons kopjes geven in bed, dat was een beproeving voor onze nachtrust… En de deur sluiten was al helemaal geen optie. Ondertussen heeft hij wel begrepen dat donker gelijk is aan slapen en houdt hij zich op één wakker moment na ’s nachts verder rustig. Hij is best wel wat eigenzinnig, hij luistert goed maar altijd met een eigenzinnig kantje erbij: ik zal het doen, maar eerst even…  En oh wat kijkt hij al uit naar ‘buiten gaan’, voorlopig moet hij het echter nog even doen met kijken vanachter de ruit.
Hij voelt zich steeds beter thuis, speelt nu ook heel uitbundig met zijn muisjes en stuiterbal en begroet ons als we thuiskomen met kopjes en gespin.
Heel erg bedankt om Titus onder jullie hoede te hebben genomen, wij zijn heel dankbaar dat hij ons pad is gekruist.

Groetjes,
Koen, Elke en Bas