Ylona

Zocht een thuis op 19/12/2020 en vond die op 22/12/2020. Ylona haar thuis ligt bij een mooi stukje natuur in de kempen.

  • Geboortedatum: 01/01/2019
  • Leeftijdscategorie: Junior
  • Geslacht: V
  • Vacht: Kortharig - grijs getijgerd met wit

Nu afstandskatje Ylona haar 2 kittens heeft groot gebracht wordt het tijd voor deze lieve mamapoes zelf een warme, liefdevolle thuis vindt.
Ylona met haar parelgrijs getijgerde vacht en mooie witte bavet is een rustige, brave, mensvriendelijke kattin die eerst wat zal moeten bekomen van de stress van het verhuizen. Het zal voor deze poes namelijk een hele ommekeer zijn na haar lang verblijf in het asiel en de zorg voor haar kleintjes om terug te kunnen genieten van de aandacht en de warmte van een echte thuis. Bij u misschien?

Ylona vond dankzij Kat op de dool Deinze een nieuwe thuis in Kalmthout. We kregen dit in onze mailbox:

Beste Patricia

Ik had beloofd dat ik je een mailtje zou sturen om te laten weten hoe het gesteld is met Ylona. Haar naam hebben we intussen veranderd naar Cleo. En ze stelt het heel goed. Ze heeft hier bij iedereen al een plaatsje in ons hart ingenomen.
De 1e avond heeft ze wel doorgebracht onder de zetel. Tegen het einde van de avond kwam ze al eens piepen. Ze was wel nog bang voor al die vreemde geluiden in huis. Maar nu is ze het al wat meer gewoon en laat ze zich graag aaien in haar mandje. Haar vastpakken heeft ze nog niet zo graag. Maar geduld is een mooie deugd😉
Alleszins wil ik je nog eens bedanken voor de goede zorgen voor Cleo. Het is een schatje en we zijn heel blij met haar!

Mvg
Christel