Magda Muyllaert stopt ermee

Bericht geplaatst op 1/04/2022

Nadat ze  decennia  lang  het lot en het welzijn van de katjes in Deinze ter harte nam, heeft Magda besloten dat het tijd werd om die zorg over te laten aan de jongere generatie kattenmadammen. Sedert 2014  was ze voorzitter van Kat op de dool Deinze en drijvende kracht achter het asielgebeuren in de stad.  Onder haar eigen HK nummer droeg ze zorg voor de afdeling oudere katjes van het asiel  in de Hellestraat . Magda heeft nu recentelijk haar erkenningsattest  naar dierenwelzijn teruggestuurd zodat ze officieel geen opvang meer is. Kat op de dool is dan ook genoodzaakt haar activiteiten (voorlopig) te beperken.
Magda was ook heel veel jaren het gezicht van de zwerfkattenacties in Deinze. Honderden katten heeft ze gevangen om ze na sterilisatie een beter leven te geven . Het ganse jaar door ging ze op vangst  met onverminderde wilskracht tot ook die ene "niet vangbare " in de kooi zat. In 2017 heeft stad Deinze die taak aan Rato gegeven.
Kat op de dool Deinze dankt  Magda voor haar jarenlange inzet en vooral voor haar uitzonderlijk groot hart voor katten en hoopt in haar voetsporen nog veel katjes een beter leven te geven.